Afișez toate cele 6 rezultate

Deodorant pentru igiena încălţămintei, Tradigo Giovanni

14.00lei
Descriere: Neutralizează eficient mirosurile nedorite și restabilește igiena în interiorul încălțămintei, eliminând bacteriile și oferind o senzație plăcută de prospețime. Instrucţiuni de folosire: Agitați înainte de utilizare. Aplicați prin pulverizare timp de câteva secunde în interiorul pantofului, direcționând jetul spre vârful pantofului. Pentru cele mai bune rezultate, repetați operația după utilizarea pantofilor și înainte de a le așeza în dulapul pentru pantofi. Nu utilizați produsul în exteriorul pantofului.Respectați măsurile de precauție pentru utilizare. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Purtați mănuși de protecție și păstrați mediul aerisit. Nu pulverizați pe piele, ochi, animale sau surse de aprindere.  

Spray Colour Stop, Collonil

14.00lei
Descriere: Fixează culoarea și previne migrarea acesteia pe șosete sau picioare. Poate fi folosit de asemenea și pentru fixarea culorii poşetelor și genților. Instrucţiuni de folosire: Pulverizați uniform interiorul încălțămintei cu Colour Stop, apoi lăsăți să se usuce cca. 20-30 de minute. Repetați tratamentul atunci când este necesar.

Spray inovator pentru impregnare cu nanotehnologie, Collonil, 300 ml

4,250.00lei
Descriere: Protecție inovatoare high-tech pe bază de tehnologie nano pentru toate tipurile de piele, materiale textile sau materiale high-tech cu membrane funcționale precum Gore-Tex®, Sympatex®. Acoperă fibrele cu un strat protector de lungă durată, iar activitatea de respirabilitate sau suplețea materialelor sunt păstrate. Utilizarea regulată îmbunătățește efectul de protecție. Pelicula protectoare nu va permite apei sau murdăriei să pătrundă, petele putând fi indepartate mult mai ușor. Instrucţiuni de folosire: Agitați bine recipientul înainte de folosire, pulverizați de mai multe ori (de la o distanță de cel putin 20 cm), lăsați să se usuce complet, nu lustruiți cât suprafața este încă umedă. După uscare, lustruiți pielea netedă dacă este necesar sau periați pielea întoarsă.

Spray reîmprospătare culori ale articolelor din piele întoarsă, Master, 200 ml, diverse culori

22.00lei
Culoare: albastru, bleu, maro închis Descriere: Reînnoiește și reînvie culorile articolelor din piele de căprioară și nubuc, garantând impermeabilizarea acestora și protejându-le de poluare. Instrucţiuni de folosire: Asigurați-vă că încălțămintea sau obiectele care trebuie tratate sunt curate și uscate. Agitați înainte de utilizare. Pulverizați câteva secunde uniform de la 20 cm distanță pe piei și lăsați-l să se usuce câteva minute. Cu o pensulă scurtă Master pentru piele sau piele de căprioară veţi restabili culoarea originală. Pentru a obține un rezultat bun, păstrați zona de tratat bine întinsă în timpul operației. Pentru încălțăminte vă recomandăm utilizarea arborelui pentru pantofi Master. Mai întâi testați produsul pe o zonă mică și ascunsă a pielii. Respectați măsurile de precauție pentru utilizare. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Purtați mănuși de protecție, evitați respirația vaporilor și păstrați mediul aerisit. Nu pulverizați pe piele, ochi sau surse de aprindere.  

Spray reîmprospătare culori ale articolelor din piele întoarsă, Tradigo Giovanni, 250 ml

25.00lei
Descriere: Reînnoiește și reînvie culorile articolelor din piele de căprioară și nubuc, garantând impermeabilizarea acestora și protejându-le de poluare. Instrucţiuni de folosire: Asigurați-vă că încălțămintea sau obiectele care trebuie tratate sunt curate și uscate. Agitați înainte de utilizare. Pulverizați câteva secunde uniform de la 20 cm distanță pe piei și lăsați-l să se usuce câteva minute. Periaţi uşor suprafaţa pentru a restabili culoarea originală. Pentru a obține un rezultat bun, păstrați zona de tratat bine întinsă în timpul operației. Mai întâi testați produsul pe o zonă mică și ascunsă a pielii. Respectați măsurile de precauție pentru utilizare. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Purtați mănuși de protecție, evitați respirația vaporilor și păstrați mediul aerisit. Nu pulverizați pe piele, ochi sau surse de aprindere.  

Vopsea spray pentru piele întoarsă, Master, 200 ml, diverse culori

22.00lei
Culoare: albastru, bleu, maro închis, grena, auriu Descriere: Vopseşte și face nou orice articol din piele de căprioară sau nubuc. Instrucţiuni de folosire: Se aplică pe pielea curată și uscată. Agitați înainte de utilizare. Pulverizați câteva secunde uniform de la 20 cm distanță pe piele și lăsați-l să se usuce câteva minute. Cu o pensulă scurtă Master pentru piele sau piele de căprioară veţi restabili culoarea originală. Pentru a obține un rezultat bun, păstrați zona de tratat bine întinsă în timpul operației. Pentru încălțăminte vă recomandăm să folosiți targa Master pentru pantofi sau targa pentru cizme. Mai întâi testați produsul pe o zonă mică și ascunsă a pielii. Respectați măsurile de precauție pentru utilizare. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Purtați mănuși de protecție și păstrați mediul aerisit. Nu pulverizați pe piele, ochi, animale sau surse de aprindere.