RAIMOND

PRODUSE LA COMANDĂ

„Dă-i unei fete pantofii potriviţi și va putea cuceri lumea”

Într-adevăr, pantofii reprezintă unul dintre cele mai de preț accesorii ale unei femei,  însă cu milioane de modele disponibile pe piață, este destul de dificil să găseşti perechea perfectă pentru tine.

Despre serviciile noastre

Pornind de la premisa că fiecare om este unic, iar cumpărătorul este mai mult decât un client,  magazinul RAIMOND vine în întâmpinarea dumneavoastră cu posibilitatea de a vă crea, după propriile preferinţe, pantoful ideal, utilizând culoarea/nuanţa pe care v-o doriţi, tocul sau tipul de piele  pe care vi-l doriţi, şi multe alte detalii care transformă produsul nostru dintr-unul “de pe raft” in produsul “creat” de dumneavoastră, pentru dumneavoastră.

Şi pentru faptul că ţinuta trebuie să fie completă, tot aici poţi comanda şi personaliza geanta sau plicul potrivit, alegând modelul în culoarea şi textura care vă fac fericite.

Nu uitaţi, fericirea dumneavoastră este la doar un click distanţă!

Pentru aceasta consultaţi mostrarele de piele puse la dispoziţie, tabelul de mărimi sau, în cazul unui picior special, efectuaţi măsurătorile corecte conform tutorialelor de mai jos, creaţi-vă modelul dorit şi completaţi formularul de comandă pentru produse personalizate, cu toate specificaţiile cerute.

Pentru orice neclaritate, un reprezentant vă stă la dispoziţie pentru a vă ajuta, zilnic, între orele 9.00 – 20.00.

SC RAIMOND IMPEX SRL

Produsele realizate la comandă vor fi livrate într-un termen comunicat şi agreat telefonic între cumpărător şi vânzător, între 5 şi 14 zile lucrătoare. Preţul final al produselor personalizate este format din preţul iniţial al produsului, plus o taxă de personalizare de 50 lei (pantofi, sandale), respectiv 100 lei( ghete sau cizme). Pentru iniţierea comenzii, care se va realiza prin completarea formularului de comandă pentru produse personalizate, se va achita cel puţin un avans reprezentând 50% din valoarea finală a produsului.  Achitarea avansului se face prin transfer bancar în contul RO93BACX0000003018598000, deschis la UniCredit Bank.

În funcţie de rezoluţia calculatorului/telefonului  cumpărătorului, sunt posibile diferenţe de culoare între nuanţele produselor/mostrelor prezentate pe site şi culorile reale ale acestora. SC RAIMOND IMPEX SRL  nu îşi asumă răspunderea că nuanţele prezentate pe site corespund întru totul culorilor produselor.

               Vă recomandăm să fiţi extrem de atente în completarea formularului de comandă întrucât potrivit Ordonanței 34/2014, art.16, litera c) şi a Ordonantei nr 130/2000, produsele personalizate, adică lucrate pe măsură / lucrate în culori&texturi alese din  mostrar NU SE RETURNEAZĂ  decât în cazul unui defect de fabricaţie ( toc rupt / dezlipit, talpă ruptă / dezlipită, piele ruptă / tăiată / crăpată / pătată, produs descusut) sau o neconcordanţă între comanda realizată şi produsul livrat.